Зв'язатися з нами
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

/ Реєстрація

II Щорічна Олійно-жирова конференція

Назад до усіх подій календаря

Лідерство України на світовому ринку соняшникової олії – це не лише досягнення, а й щоденний виклик для переробних підприємств. Для утримання першості необхідно створювати високотехнологічні виробництва та швидко реагувати на зміни ринку.

Парадокс в тому, що на тлі надлишку виробничих потужностей невеликі та середні компанії примудряються відвоювати свій шматок ринкового пирога.

Окрім соняшникової олії на ринку існують інші масложирові сегменти. Продукти для тваринництва на основі сої, кондитерські жири з імпортної пальмової олії та ряд інших, які незаслужено випадають з поля зору.

Власники і топ-менеджери компаній шукають додаткову додану вартість масложирової продукції, інструменти для збільшення й збереження прибутковості та нові ніші на ринку глибокої переробки. Технічні спеціалісти стурбовані вдосконаленням та оптимізацією виробничих процесів.

Впровадження ефективніших технологічних рішень турбують усіх учасників ринку на сьогоднішній день.

18 жовтня 2018 року «ПроАгро Груп» поводитиме II Щорічну Олійно-жирову конференцію. В центрі столиці – в конференц-залі Admiral Hall (Київ, вул. Хрещатик, 7) зберуться провідні практики і переробники масложирової продукції.

Її мета – обмін досвідом серед фахівців галузі та обговорення ключових питань, пов’язаних із впровадженням інновацій в технологіях  сучасного масложирового виробництва.

На цій конференції розглядатимуться теми, що стосуються всього ланцюга масложирового виробництва: від моменту надходження сировини та її переробки до зберігання і реалізації готової продукції.

– Загострення конкуренції за сировину між учасниками ринку: методи білої та сірої боротьби за постачальників;

– Зміна кліматичних умов в Україні та їх вплив на масложирову промисловість;

– Особливості зберігання сировини, що надходить без втрати якості;

– Організація ефективного процесу глибокої переробки масложирової продукції;

– Вибір обладнання для переробки олійної продукції;

– Технологічні інновації  та їх раціональне використання в масложировому виробництві;

– Роль соєвого протеїну в тваринництві: зміни на ринку соєвого шроту й ферментованих соєвих продуктів;

– Нішеві продукти: організація їх виробництва  та розширення ринків збуту (кондитерські жири, високоолеїнова олія та ін.);

– Питання рафінації та брендових поставок;

– Енергозбереження як напрямок для підвищення ефективності перероблюючих підприємств;

– Мінімізація кількісних та якісних втрат під час перевалки та зберігання;

– Укріплення своїх позицій на зовнішніх ринках збуту масложирової продукції.

Спікерами II Щорічної аграрно-практичної Масложирової конференції  виступатимуть практики бізнесу, представники перероблюючих підприємств, постачальники обладнання і технологій.

Живі дискусії та обговорення гострих тем дозволять висловити свою думку та поставити турбуючи питання всім учасникам в залі.

Реєстрацію на II Щорічну аграрно-практичну масложирову конференцію розпочато.

До зустрічі !

З питань участі в роботі наших заходів, партнерських програм, організації доповіді та розміщення реклами звертайтеся тел./факс: (+38 044) 248-02-67, (+38 067) 243-38-03, (097) 438-42-31

Ще події

Зв'язатися з нами

© Асоціація
виробників, переробників та експортерів зерна
, 1997-2018.
При цитуванні і використанні будь-яких
матеріалів посилання на Українську зернову
асоціацію обов'язкове. При використанні в
інтернет обов'язкове так само гіперпосилання
на http://uga.ua Розробка сайту